Toiveittesi tulisija

Kun haluat yksilöllisen NunnaUunin, ota yhteyttä mittatilauspalveluumme. Mittatilaustyönä voidaan toteuttaa näyttäviä tulisijakokonaisuuksia, yhdistellä erilaisia materiaaleja ja löytää yksilöllinen, räätälöity ratkaisu. Lisäksi perusmalliston takkojen ulkoasu on helposti muokattavissa toiveittesi mukaisesti. Voit valita niihin esimerkiksi valkoisen tai mustan lasituksen.

Kerro meille toiveesi, ja designerimme suunnittelevat kanssasi juuri sinun kotiisi ja tarpeisiisi soveltuvan tulisijan. Jätä yhteydenottopyyntö.

Ohessa on muutamia esimerkkejä eri asiakkaille suunnittelemistamme tulisijoista. Osa perustuu mallistossamme oleviin tuotteisiin, jotka on räätälöity ja lisävarusteltu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Klikkaa tästä mittatilaustulisijoihin.

Osa takkamalleistamme on sellaisia, joita voit helposti räätälöidä myös itse. Kun haluat suunnitella oman tyylisi mukaisen tulisijan, kokeile tulisijan valintatyökalua. Samalla näet, miten valitsemasi lisäelementit vaikuttavat tulisijan hintaan.