Verkosta tilattavat tuotteet

Voit tilata uusia DEKO-malliston tulisijoja helposti verkosta. DEKO-tulisijassa puut palavat rauhallisella liekillä, joten se soveltuu erinomaisesti kiireettömään tulen tunnelmointiin.

DEKO Due toimii nykyajan kodin lämpöturvana, antaen luotettavaa vara- ja lisälämpöä. Myrskyjen aiheuttamien sähkökatkosten ajaksi DEKO Duesta saa yön yli kestävää turvalämpöä ja se palvelee myös lisälämmönlähteenä talven kireinä pakkaspäivinä. Tulisijan Mammutti-vuolukivinen tuplakuori pidentää ja pehmentää lämpöä tuoden kotiisi miellyttävän, viipyilevän lämmöntunteen. Tämän ansiosta DEKO Due soveltuu hyvin nykyajan koteihin.

DEKO Uno luovuttaa tulen lämmön nopeasti huonetilaan ja se soveltuu tulisijaksi esimerkiksi kesäasuntoon, joka tulee saada nopeasti lämmitettyä. DEKO Uno -tulisija palvelee hyvin varalämmönlähteenä ja tunnelmatulena, kun kaivataan hetkellistä lämpöä.

DEKO-tulisija on rakenteeltaan kevyt eikä vaadi massiivisia perustuksia. DEKO-tulisija turvaa kodin tunnelman ja lämmön myrskyistäkin välittämättä vuoden jokaisena päivänä.