Vuolukivitakan pinnoitusvaihtoehdot: Kodin lämmin sydän pukeutuu tyylikkääseen ulkokuoreen

NunnaUuni-tulisijojen ulkoasua voidaan muokata asiakkaan toiveiden ja sisustustyylin mukaisesti. Ajattoman ja luonnonmukaisen harmaan vuolukivipinnan rinnalle voit valita vaihtoehtoisia pintamateriaaleja. Tulisija voidaan esimerkiksi pinnoittaa suurilla koristelasilevyillä tai mattapintaisilla keraamisilla laatoilla. Kokeile tulisijan valintatyökalua, jossa voit valita takkaasi vaikkapa valkoisen tai mustan lasituksen.

Mammutti-vuolukivi palvelee tulisijan sisällä

Tulisijan sydän, tulipesä, valmistetaan NunnaUunin omasta Mammutti-vuolukivilajista. Mammutti-vuolukivi on tutkitusti ainutlaatuista tulisijamateriaalia, joka kestää kovaa kuumuutta ja johtaa hyvin lämpöä. Ehyt ja yhtenäinen luonnonkivi siirtää lämmön nopeasti tulipesästä takan varaaviin sisärakenteisiin, toisin kuin valetut ja huokoiset keraamiset massat, tiilet tai betonirakenteet. Lue lisää ainutlaatuisesta Mammutti-vuolukivestä.

NunnaUuni on kestävä valinta myös ympäristön kannalta. Kultainen Tuli -palomenetelmä tuottaa erittäin korkean kuumuuden, jossa puu palaa puhtaasti. Sen ansiosta NunnaUuni-tulisijat alittavat jo nyt vuoden 2022 EcoDesign-päästörajat. Tutustu patentoituun Kultaisen Tulen kaasutuspalomenetelmään.

Takkaremontti houkuttelevaan hintaan kokonaispalveluna jälleenmyyjältäsi – pyydä ilmaiselle mitoituskäynnille! Etsi lähin NunnaUuni-jälleenmyyjäsi kartalta >>

Joya Ceramic -takka kuuluu NunnaUunin uudistuneeseen mallistoon, jonka tulisijoja asiakas voi erilaisilla ulkoasuvalinnoilla muokata mieleisekseen. Sisältä takka on kokonaan, tulipesää myöten, aitoa Mammutti-vuolukiveä.
Täysvuolukivinen Blanka-takka on täyslasitettu valkoisilla koristelaseilla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kahden tunnin lämmittämisellä sen lämmin sydän antaa jopa kaksi vuorokautta lämpöä. Kuvan takka lämmittää Seinäjoen asuntomessuille rakennettua Kuusamo-hirsitaloa.Aava on vuolukivisydämellä varustettu tiilitakka, jonka rappausvaihtoehdot ja laatoitukset voidaan toteuttaa asiakkaan mieltymysten mukaan. NunnaUunin Mammutti-vuolukivisydämellä varustetut tiilitulisijamallit valmistetaan yhteistyössä Raikkonen Oy:n kanssa.
Tunnelimallinen Hestia Solo -takkaleivinuuni on loistava tilanjakaja, joka luo tunnelmaa sekä olohuoneessa että keittiön puolella. Kuvan tulisija on Seinäjoen asuntomessuille rakennetussa Heikius Hus -talossa.
Katso video NunnaUunin messuosastolta Habitaresta.


Millaiselta näyttäisi Sinun toiveittesi tulisija? Kerro se meille, niin tehdään toiveestasi totta!