Vuolukiveä takan olla pitää

Anu, Pyhäsalmi

Olimme ihan yksimielisiä siitä, millainen tulisija uuteen kotiimme hankintaan. Pidimme molemmat vuolukivestä materiaalina. Kiven ulkonäkö miellytti ja sen ominaisuuksista olimme kuulleet pelkkää hyvää. Halusimme takan hyötykäyttöön niin lämmityksen kuin ruoanlaiton osin, tunnelma saataisiin siinä samalla.

Kun NunnaUuni-kauppias esitteli meille Mammutti-vuolukivestä valmistetun takkaleivinuuni Olivia Duon ominaisuuksia, valinta oli suoritettu. Pitää oikein kehua myyjän asiantuntevaa otetta, hänen kanssaan oli ilo asioida ja erittäin helppo kysellä kaikesta lämmitykseen liittyvästä. Kaikki on sujunut tämän hankinnan osin hienosti; toimitus oli nopea, asennus vaivaton ja takka toimii loistavasti.

Keskelle taloa, vasten muuriseinää sijoitettu takkaleivinuunimme lämmitetään lähes päivittäin syksystä pitkälle kevääseen. Lämpö leviää mukavasti koko taloon. Hyötylämmön ohella nautimme suunnattomasti tulen tunnelmasta. Helppokäyttöinen takkaleivinuuni passaa hyvin arkeen ja ruoka hautuu samalla, kun koti lämpiää.


Tutustu Anun valintaan: Olivia Duo 1 -takkaleivinuuni, Mammutti-vuolukiveä