Malliuuneja lämmittävään erikoishintaan

Tule pian valitsemaan omasi lähimpään NunnaUuni-myymälään! >>

Teemme tilaa uudistuvalle mallistolle. Esittelymalleja on nyt myynnissä erikoishintaan. Jälleenmyyjillämme on houkuttelevia tarjouksia myös uusista tulisijoista! Osta varaava takka, kevyt varaava injektoritakka tai DEKO-kevyttulisija. Ruoanlaittajan valinta on takkaleivinuuni, liesitakka tai perinteinen leivinuuni.

Joya Ceramic edustaa uudistuvaa tulisijamallistoamme

NunnaUuni-tulisijojen sisärakenteet ja tulipesät valmistetaan kokonaan ehyestä ja yhtenäisestä luonnonkivestä, ainutlaatuisesta Mammutti-vuolukivilajista. Sen kuumuudenkestävyys, erinomainen lämmönjohtavuus ja hyvä lämmönvarauskyky takaavat ainutlaatuisen lämpönautinnon toisin kuin valetut ja huokoiset keraamiset massat, tiilet tai betonirakenteet.

Tulipesän materiaalilla on merkitystä myös ympäristön kannalta. Kun puuta poltetaan kunnon liekillä ja korkeassa lämpötilassa, niin patentoitu Kultainen Tuli -palomenetelmä takaa puhtaan palamisen.

Täysvuolukivitakka voidaan pukea mieltymystesi mukaan myös erilaisilla pintavaihtoehdoilla – tyylikkään vuolukivipinnan lisäksi vaikka kookkailla keraamisilla laatoilla. Tee oma NunnaUunisi tulisijan valintatyökalulla!Takkaremontti houkuttelevaan hintaan kokonaispalveluna jälleenmyyjältäsi – pyydä ilmaiselle mitoituskäynnille! Etsi lähin NunnaUuni-jälleenmyyjäsi kartalta >>Saga-täysvuolukivitakka:

Saga antaa pehmeää ja miellyttävää lämpöä kotiisi kertalämmityksellä jopa 30 tunnin ajaksi. Lue lisää Saga-takasta! Sagan tarkemmat tuotetiedot löydät täältä.

Kampanjan hintaetu on voimassa tilauksille 30.6.2017 saakka.

Etsi lähin NunnaUuni-jälleenmyyjäsi kartalta >>

Tutustu NunnaUunin varaavien tulisijojen mallistoon:
Osamaksulla NunnaUuni-takka kotiisi! Saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.


Rahoitussopimuksella saat ensimmäisen laskun vasta kuukauden kuluttua toimituspäivästä, jolloin voit maksaa koko kauppahinnan pois ilman korkoja ja kuluja. Tuolloin voit vielä päättää, haluatko maksaa tuotteen pienemmissä kuukausierissä. Tämä etu koskee kaikkia NunnaUuni-malliston tuotteita.

NunnaUuni Rahoitus

Maksuajan siirtoon (1 kk) perustuva NunnaUuni-rahoitussopimus on käytettävissä toistaiseksi.


NunnaUuni Oy pidättää oikeuden muutoksiin.