Saga on siron linjakas, täysverinen varaava NunnaUuni-takka – tuoteuutuus nyt kuumaan erikoishintaan

Saga edustaa varaavia NunnaUuni-takkoja entistä sirommassa ja pienemmässä koossa. Takka on mitoituksensa ja muotokielensä puolesta helppo sijoittaa tilaan kuin tilaan, mökille tai olohuoneeseen.

Takan täysvuolukivirakenteen tehokas lämmönvaraus takaa tasaisen pehmeän ja pitkän lämpönautinnon. Sagan sydän, tulipesä, valmistetaan käsin valikoidusta Mammutti-vuolukivilajista, joka kestää kuumuutta ja varaa lämmön nopeasti itseensä. Takka sopii lämmönluovutukseltaan erinomaisesti myös tiiviiseen matalaenergiataloon. Paloilma voidaan tuoda tulisijaan tarvittaessa suoraan ulkoa.

Patentoitu Kultainen Tuli varmistaa puhtaan lämpönautinnon ilman haitallisia pienhiukkaspäästöjä

Saga alittaa jo nyt – muiden varaavien NunnaUuni-tulisijojen tapaan – tulevaisuuden EcoDesign -päästörajat.

Kultainen Tuli – palomenetelmä polttaa puut puhtaasti, erittäin kovalla ja tasaisella kuumuudella. Tulipesään valikoitu Mammutti-vuolukivilaji toimii saumattomasti yhteen tulen kanssa, antaen ainutlaatuisen lämpönautinnon.

Saga antaa pehmeää ja miellyttävää lämpöä kotiisi kertalämmityksellä jopa 30 tunnin ajaksi. Keraamisen takan tulisi olla kooltaan Sagaa lähes tuplasti suurempi varatakseen saman lämpöenergiamäärän!


NunnaUunin kestävä ja puhdas lämpönautinto nyt entistä pienemmässä ja sirommassa varaavassa NunnaUuni-täysvuolukivitakassa!


Tuotetiedot:
Lämpöenergia 33 kWh
Paino 1180 kg
Korkeus 1488 mm
Leveys 808 mm
Syvyys 472 mm
Polttopuun pituus 25 cm

Sagan tarkemmat tuotetiedot löydät täältäSagan suositushinta 2 970 € + rahti ja asennus 630 €.

Nyt SAGA-1 edullisella NunnaUuni Rahoituksella!

Rahoitussopimuksella saat ensimmäisen laskun vasta kuukauden kuluttua toimituspäivästä, jolloin voit maksaa koko kauppahinnan pois ilman korkoja ja kuluja. Tuolloin voit vielä päättää, haluatko maksaa tuotteen pienemmissä kuukausierissä. Tee rahoituslaskelma verkossa. Valitun kertamaksuerän erien lukumäärän voi katsoa klikkaamalla: "Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomake".

Kysy lisää lähimmältä NunnaUuni-jälleenmyyjältäsi


NunnaUuni Oy pidättää oikeuden muutoksiin.